Prem-x Kft. - Szárazhabarcs keverő üzem
Egyedi igények szerinti szárazhabarcs bérkeverést vállalunk

Minőségrendszerünk tanusítása
- 2010.09.09.

BÉRGYÁRTÁS

Üzemünk technológiája elsődlegesen cementbázisú szárazhabarcsok gyártására alkalmas. A termelést eredetileg betonadalékok, ún. kéregerősítő porok gyártása miatt indítottuk el, de a technológiánk alkalmas vakolatok, ragasztók, fúgázók és egyéb habarcsok készítésére is.

Kötőanyag
Szürke és fehér cementtel is tudunk dolgozni, 52,5-től 32,5-ig többféle minőségben.

Alapanyag
A töltőanyag szemszerkezete 0-től 5 mm-ig változhat. Többféle frakció egyidejű kezelése is megoldható.

Adalékanyagok
Az adalékok Big-bag-es vagy zsákos kiszerelésűek lehetnek. Akár 1-2 százalékos mennyiséget is tökéletesen homogénen tudjuk a keverékben eloszlatni. Természetesen pigmentálásra is lehetőség van.

További szolgáltatások
Bérgyártóink részére, igény szerint, akár teljeskörű logisztikai szolgáltatást is tudunk biztosítani: a gyártott termék raktározásától a kiszállítások lebonyolításán keresztül a komplett informatikai nyilvántartásig.
Üzem- és raktárcsarnokunk Budapest határában, az M7 autópálya mellett található. Ideális elhelyezkedésű a termék budapesti vagy országos terjesztéséhez.

Fontosnak tartjuk hangsúlyoznunk, hogy a Prem-X Kft az építőipari piacon nem jelenik meg közvetlenül; nincs saját márkaneve, vagy termékskálája. A Prem-X Kft alapfilozófiája a semlegesség, hiszen ez teremt lehetőséget arra, hogy független gyártó maradhasson, mely beszállítója több kereskedő, forgalmazó társaságnak. Partnerkapcsolataink alapeleme a bizalom.

A vállalkozásunk mögött álló szaktudás lehetővé teszi, hogy akár saját receptúra alapján, akár a bérgyártást végeztető márkanév tulajdonos által adott receptúra alapján minőségi termékeket gyártsunk. Jelenleg a Prem-X Kft számos ismert és elismert márka bérgyártója, több hazai és külföldi megrendelőnek végez folyamatos bárgyártást. Bízunk benne, hogy partnereink körét a jövőben tovább tudjuk bővíteni.

 


Prem-x Kft. - Bérkeverés